Ja podem avançar quins seran els primer stítols que seran dins de la secció ofical de la propera 34ª edició del festival. Per començar tenim a dues cares conegudes, pel fet d’haver recorregut ja alguns festivals del panorama fantàstic i terror durant aquest 2015. Ens referim al film rus III i l’americà The House on Pine Street. Per altra banda podem anunciar la pel·lícula mexicana Luna de Miel (Honeymoon), fins ara inèdita a casa nostra, però que ja ha recollit bones crítiques en altres festivals a nivell mundial.

Ben aviat us podrem anar ampliant una programació que aquest 2015 vindrà carregada de grans títols i sorpreses.

III, dirigida per Pavel Khyaleev

L’Ayra i la Mirra només poden veure amb impotència, com una plaga s’emporta la vida de la seva mare, sense poder-hi fer res. Just enterrada, serà la Mirra qui caurà presa d’aquesta malaltia, i sa germana Ayra, desesperada, demanarà ajuda al Pare Herman per intentar ajudar-la. És aleshores quan la jove descobreix un antic llibre on s’explica com és possible curar qualsevol malaltia, a través d’un ritual chaman. Per a realitzar aquest ritual, s’haurà d’endinsar en el més profund de la ment de la Mirra, juston hi viu el terror i els pensaments més foscos que tots guardem.

The House on Pine Street, dirigida per Aaron i Austin Keeling

La Jennifer i el seu marit s’acaben de traslladar a Kansas, la seva terra d’orígen. Acabats d’instal·lar, la Jennifer notarà que en la seva nova llar hi passen fenòmens estranys paranormals. El problema és que només succeeixen quan hi és ella sola, cosa que fa que ni el seu marit ni la seva mare acabin de creure-se-la, donant-ne la raó a un embaràs difícil. Realment la casa està maleïda, o és senzillament la imaginació de la Jennifer que li està jugant una mala passada?

Luna de Miel, dirigida per Diego Cohen

En Jorge és un home solitari que es mou per una obsessió, la seva desitjada veïna Isabel. Faràtot el que sigui humanament possible per atraure la seva atenció, fins que se n’adona els mètodes tradicionals de festeig no serveixen per a res amb ella. És aleshores quan en Jorge decideixfer un pas més, i començarà a fer servir una metodologia molt més persuasiva i nociva…

Primeres pel·lícules confirmades al Molins 2015

Molins 2015 |