The House on Pine Street dirigida per Aaron Keeling y Austin Keeling

 The House on Pine Street
(2015) on IMDb

Director: Aaron Keeling y Austin Keeling
Guió: Natalie Jones, Aaron Keeling y Austin Keeling
Música:  Nathan Matthew David y Jeremy Lamb
Fotografía: Juan Sebastian Baron
Intèrprets: Emily Goss, Cathy Barnett, Taylor Bottles

 

La Jennifer i el seu marit s’acaben de traslladar a Kansas, la seva terra d’orígen. Acabats d’instal·lar, la Jennifer notarà que en la seva nova llar hi passen fenòmens estranys paranormals. El problema és que només succeeixen quan hi és ella sola, cosa que fa que ni el seu marit ni la seva mare acabin de creure-se-la, donant-ne la raó a un embaràs difícil. Realment la casa està maleïda, o és senzillament la imaginació de la Jennifer que li està jugant una mala passada?

The House on Pine Street

The House on Pine Street, d’Aaron Keeling i Austin Keeling

Films Molins 2015 |