Un any més, la dissenyadora Maite Pascual (TW:@ToMaite_) ha donat forma a la imatge gràfica del festival. L’homenatge a Repulsión i, les fòbies per extensió, ha estat el punt de partida de l’artista per crear el cartell d’aquest any, inspirant-se directament en una de les escenes icòniques del film de Polanski.

cartel2015

 

REPULSIÓN, POLANSKI … LES FÒBIES

Les fòbies i els 50 anys de la pel·lícula Repulsión (Roman Polanski, 1965), seran les protagonistes de la 34a edició del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei. No volíem deixar passar l’ocasió de celebrar el mig segle d’un dels films europeus més emblemàtics del gènere, i per aquest motiu hem preparat una projecció especial i una màster class posterior a càrrec de Christian Aguilera, escriptor que, entre altres, ha publicat monografies sobre Stanley Kubrick, Joseph L. Mankiewicz o Milos Forman. És creador de cinearchivo.com i col·laborador en revistes com Dirigit Per i Imatges d’Actualitat. Repulsión doncs, serà sens dubte una de les protagonistes d’aquest any.

REPULSIÓN (105 min)

Director: Roman Polanski

Guió: Roman Polanski, Gérard Brach i David Stone

Música: Noi Hamilton

Fotografia: Gilbert Taylor

Intèrprets: Catherine Deneuve, Ian Hendry, John Fraser, Yvonne Furneaux, Patrick Wymark i Renee Houston

Carol és una jove esteticista que treballa i viu a Londres amb la seva germana Helen. Carol és especialment introvertida, té molts problemes amb els homes i detesta a Michael, la parella de la seva germana. Quan Helen i Michael se’n van de vacances, Carol cau progressivament en la bogeria i la neurosi. A poc a poc, manifesta un comportament esquizofrènic i viu turmentada pels sons estranys que sent al pis.

 

Poster 34 edició: Repulsión 50 aniversari

Molins 2015 |