Deathgasm, de Jason Ley Howden

Deathgasm, l’opera prima de Jason Lei Howden, competirà en la Secció Oficial del 2015. Després de recollir grans crítiques tant de premsa com de públic en l’ampli ventall de Festivals on ha estat, us la portem a Molins de Rei perquè tots vosaltres la pugueu gaudir a ritme de Heavy Metal. Com diu el seu cartell promocional, “It’s the Party movie of 2015”.

En Brodie és un nouvingut a un petit poble on es farà amic d’en Zakk, el típic noi dolent, gràcies essencialment al seu gust comú pel Heavy Metal. El seu somni: ser grans estrelles. Aquesta parella de perdedors invocaran sense voler-ho les forces del mal. A partir d’aquest moment, deixaran de banda el seus somnis musicals i només intentaran sobreviure.

Deathgasm, de Jason Ley Howden

Deathgasm, de Jason Ley Howden