convidats3

 

Kate Alden, actriu principal i productora de The Hollow One (EEUU), que es projecta el Dimarts 10 de Novembre a les 22:15h. Actua com a productora associada i actriu a la pel·lícula, anteriorment va treballar a The Device (2014) i aquest any estrena els curts Stages of Grief i Wait.

 

 

 

convidats2

 

Carl Toftfelt, un dels actors principals de Black Mountain Side (Canadà), que es projecta el Dimecres 11 de Novembre a les 20:45h. Va debutar com a actor al 2005 amb Tjenare kungen i l’any que ve el veurm al drama Utan Hud.

 

 

 

convidats4

 

Patrick Kennelly, director de Excess Flesh (EEUU), que es projecta el Dijous 12 de Novembre a les 20:45h. Kennelly debuta amb aquesta pel·lícula en la direcció i producció de llargmetratges i l’any que ve estrenarà Guys Reading Poems.

 

 

 

convidats5

 

Diego Cohen, director de Luna de Miel (Mèxic), que es projecta el Dijous 12 de Novembre a la doble sessió de les 20:45h. Ens presentarà aquesta interesant pel·lícula que ha estat nominada al Brussels International Festival of Fantasy Film i al Puchon International Fantastic Film Festival.

 

 

 

convidats6

 

Paul Hyett, director de Howl (Regne Unit), que es projecta el Dissabte 14 de Novembre a les 12 Hores de Cinema de Terror. Hyett va debutar com a realitzador al 2012 amb The Seasoning House i acumular una llarga carrera al mon del maquillatge i dels efectes especials.

 

 

 

convidats1

Joonas Makkonen (director), Enni Ojutkangas (actriu principal), Vincent Tsang (actor) i Henry Saari (actor) de Bunny the killer thing (Finlàndia), que es projecta el Dissabte 14 de Novembre a les 12 Hores de Cinema de Terror.

 

Convidats 2015

Molins 2015 |