Ahir es va fer a la Biblioteca Pau Vila la presentació del llibre “Cine Fantástico y Terror Español”, recull que analitza el període 1912-1983 editat per T & B EDITORES i del qual el nostre director artístic, Albert Galera, n’és coautor.

 
Presentacion Cine-Fantastico-y-de-Terror-Espanol 3
 
Aquesta obra aspira a dilucidar quines han estat les aportacions de la cinematografia espanyola a l’imaginari i la poètica fantàstica universals. Per això, més de quaranta autors examinen prop de quatre-cents títols representatius del cinema fantàstic i de terror espanyol d’una manera individual, situant cada obra en el seu context històric i si pronunciant-se sobre el seu valor artístic. Primer de dos volums antològics coordinats per Rubén Higueras.
 
Llibre Cine Fantastico y de Terror Espanol

Cine Fantástico y Terror Español, presentació del llibre

Molins 2015 |