Cobertura radios TerrorMolins 2015

En aquesta ocasió volem fer un ràpid repàs a la cobertura feta al 34 Festival de Cine de Terror de Molins de Rei 2015 per les ràdios.

 

Com és obligat, agraïr molt sincerament l’haver donat cobertura mediàtica al TerrorMolins 2015 y donar les gràcies per informar del Festival y per haver-nos donat l’oportunitat de parlar del nostre certamen als seus oients. Des d’aquí volem trencar una llança a favor d’aquest noble mitjà que te més força que mai actualment al nostre país.

 

Des de les entrevistes realitzades a en Roger Sàbat, Coordinador del Festival, a Ràdio Sant Boi i Ràdio Sant Vicenç a la d’Albert Galera, Director Artístic del Festival, al programa La Finestra Indiscreta de Catalunya Ràdio, passant pel sorteig d’entrades dut a terme pel Tot és possible de RAC1 i les mencions al programa 14-15, també de RAC1, i als informatius de Catalunya Informació.

 

Menció especial per Ràdio Molins que, donant suport a un esdeveniment tant característic de Molins de Rei com és el nostre, va realitzar entrevistes a en David Izquierdo (President del Festival), en Roger Sàbat, l’Albert Galera i en Diego Cohen, director de la pel·lícula ‘Luna de miel‘ projectada a la Secció Oficial.

 

Aquesta 34a edició ha estat un èxit rotund i sens dubte les emissores de ràdio en son en part responsables, és per això que acabem agraint una vegada més el suport d’aquestes al TerrorMolins i emplaçant-vos a tots a la propera edició del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, que es celebrarà el 2016 i que estarà centrada en les mutacions. ¡Llarga vida al Festival!

Cobertura ràdios TerrorMolins 2015

Molins 2015 |