El passat dia 4 de desembre We are still here va ser estrenada per Dark Sky Films, Transformer i Snowfort Pictures al Japó, amb un important ressò mediàtic, per promocionar el seu llençament al país en DVD i Blu-ray.

 
El propi director Ted Geoghegan en parlava al seu twitter des de Japó:
we are still here
 
El que va sorpendre a la premsa forània va ser la traducció realitzada del títol del film pel mercat nipó, 喰らう家, que vindria a ser “La casa que menja“, i per si aquesta sorpresa nos fos prou, el cartell amb que es comercialitza la películ·la al citat mercat asiàtic porta afegit un missatge que traduït seria literalment “Om nom nom nom.“.

we are still here

 
No us perdeu a continuació el tráiler japonès de We are still here:

 
Finalment i per acabar, pels més il·lustrats aquí teniu varies crítiques de la pel·lícula que ens arriben des de Japó:
we are still here
we are still here
we are still here
 
Curiositats a banda, des d’aquí felicitem l’equip de We are stil here i Dark Sky Films per la bona acollida rebuda i manifestem un cop més l’orgull que ens suposa haver pogut projectar la pel·lícula al Festival de Cine de Terror de Molins de Rei 2015.

We are still here aterra a Japó

Molins 2015 |