Dennis Widmyer i Kevin Kolsch, directors de Starry Eyes, que varem projectar al 2014, es postulen com a responsables de Mama 2, seqüela del film d’Andy Muschietti, guanyador del Concurs de Curts del TerrorMolins 2009 i membre del Jurat del Festival l’any 2010.

mama 2

És oficial que Universal Pictures finalment ha decidit dur a terme una segona part de la pel•lícula de Mama tres anys després que fos estrenada al 2013 i havent mostrat ja aleshores interès el President de Produccions Internacionals de la companyia en convertir-la en una franquícia. No és estrany doncs Mama va recaptar 145 milions de dòlars en tot el món partint d’un pressupost de tan sols 15 milions.

Andy Muschietti

Aquesta noticia ens toca de prop doncs Mama va ser dirigida per l’Andy Muschietti i està basada en un curt realitzat per ell mateix que varem tenir el plaer de projectar al Festival de 2009. Titulat també Mamá i rodat al 2008, va alçar-se amb el Premi “Angoixa” del Públic i el Premi al Millor Curt del Concurs de Curtmetratges de Terror i Gore dins el Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei del 2009. Inclús posteriorment varem tenir l’Andy amb nosaltres com a Jurat del Festival en l’edició del 2010 del TerrorMolins.

Por si això no fos prou avui s’ha donat a conèixer a través de The Hollywood Reporter (THR) que la Compañía està en converses amb en Dennis Widmyer i en Kevin Kolsch per que escriguin i dirigeixin aquesta seqüela. Des del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei ens n’alegrem també doncs en Widmyer i en Kolsch van dirigir la pel•lícula Starry Eyes, que va ser present a l’edició del 2014 del TerrorMolins aconseguint una Menció Especial per la interpretació d’Alexandra Essoe.

THR informa que Andy Muschietti no es fa càrrec del projecte de Mama 2 per concentrar-se en la nova adaptació a la gran pantalla de IT, la famosa novel•la Stephen King, que contarà en aquesta ocasió amb un guió de Chase Palmer i amb la producció de KatzSmith Productions, Lin Pictures i Vertigo Entertainment.

Des d’aquí molta sort a l’Andy, en Dennis i en Kevin.

Dennis Widmyer i Kevin Kolsch dirigiran Mama 2

Actualitat, Historia |