Anunciem la col·laboració del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei amb el joc de taula La criatura en virtut de la qual es sortegen, entre tots els mecenes que hagin donat suport a aquest joc de taula de rols ocults quan acabi la campanya de Verkami, els següents premis:

  • 1 Estància per a dues persones (allotjament i esmorzar) en habitació d’hotel de Molins de Rei pels dies 19 i 20 de novembre i les dos entrades gratuïtes per les 12 hores de terror que tindran lloc de les 21:00 h. del dia 19 novembre a les 9:00 h. del matí del dia 20.
  • 2 entrades dobles per la projecció de la Secció Oficial de Curtmetratges. Son els que concursen per el premi oficial internacional que concedeix el TerrorMolins com a membre de la Federació Europea de Festivals de Cinema Fantàstic: el Mèlies de Plata. Data: 12 de novembre. Horari: de 19 a 23 h.

verkami_lacriatura

El sorteig es farà entre tots els mecenes de La Criatura unes setmanes després d’acabar la campaña de mecenatge. S’anunciarán les dates concretes del sorteig més endavant al blog de la campanya.

La Criatura és un joc de cartes competitiu on tots us enfrontareu entre vosaltres per escapar vius de la base científica en la que esteu tancats junt amb un alien anomenat “La Criatura”.
lacriaturabanner
En aquest joc de rols ocults no tindràs amics, doncs qualsevol pot estar infectat. L’únic que importa es sobreviure i aconseguir fugir aprofitant l’única plaça disponible de l’helicopter de recat… tot i que això impliqui acabar amb els teus companys.

Afanyeu-vos, queden 3 dies.

¡Molta sort!

La criatura, Molins Horror Games amb els jocs de taula

Molins 2016 |