Ja us podem anunciar una nova activitat del TerrorMolins de cara a aquesta edició del 2016 relacionada amb el cinema i l’educació: una conferència sobre els oficis del cinema.

La xarxa de biblioteques municipals conjuntament amb l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) ofereix un projecte anomenat Aula de cinema que pretén apropar el cinema i el món audiovisual als alumnes de secundària. S’ofereix un cicle de conferències vinculades als oficis del cinema, l’anàlisi cinematogràfica, l’art i el cinema i els primers curtmetratges de directors reconeguts.

Conferència sobre els oficis del cinema

Atenent que el programa de curts dirigits als alumnes de batxillerat ja està prou consolidat, la intenció del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei i la Biblioteca Pau Vila és fer plegats un pas endavant en l’oferta educativa de les activitats. Hem triat del mencionat cicle la conferència relacionada amb els Oficis del cinema ja que el fil conductor de la proposta és una reconeguda pel·lícula de terror.

Conferència sobre els oficis del cinema

L’activitat es portarà a terme el dijous 17 de novembre al matí en dues possibles convocatòries segons la demanda de públic (de 10 a 12 i de 12 a 14 aproximadament) al Teatre de La Peni de Molins de Rei i estarà dirigida als alumnes de 4t de l’ESO. Contarem amb una representació d’alumnes de l’ESCAC per presentar la tasca realitzada per la entitat i informar-nos sobre les beques que s’implementen a la seva escola.

Conferència sobre els oficis del cinema

Molins 2016 |