Una vegada més el Festival presenta un espot diferent, sorprenent i innovador de la mà del realitzador Paco Ruiz. Una mirada al fascinant al leitmotiv del TerrorMolins, que en aquesta edició son les mutacions.

Ser diferents ens fa únics

Tres dies després de publicar el teaser, us oferim avui finalment sencer l’espot oficial del TerrorMolins 2016 creat per en Paco Ruiz amb Dani Andreu en el paper d’actor. Ambdós varen ja treballar junts al primer espot que va ser realitzat al 2006 i es retroben deu anys després per el espot de la 35a edició del TerrorMolins, que ha estat rodada en diferents localitzacions de Molins de Rei.

captura spot terrormolins 2016

En el marc de les mutacions el Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei 2016 homenatja la pel·lícula La Mosca (The Fly) de David Cronenberg estrenada precisament el 1986, complint per tant aquest any el trenta aniversari. Es tota aquesta barreja de conceptes junt amb el caràcter únic, al nostre entendre, del Festival el que en Paco ha assimilat i reunit amb talent en aquest espot oficial que avui us presentem.

Podeu gaudir a continuació del espot del TerrorMolins 2016 subtitulat en català:

Spot TerrorMolins 2016

Molins 2016 |