Downhill, de Patricio Valladares

Si fa unes setmanes us portàvem la primera de les pel·lícules que tindrem aquest any en el Festival, ha arribat el moment de desvelar-ne el quart títol.

Aquest cop es tracta de Downhill, dirigida per Patricio Valladares i escrita per Barry Keating, juntament amb el mateix director.

downhill

Arriben les vacances d’estiu i res millor que portar-vos una opció per practicar aquest estiu calorós: el downhill o descens de muntanya. Pot ser que el que practiquen els protagonistes de la pel·lícula acabi una miqueta malament, però esperem que això no us passi a vosaltres, ja que tenim una cita amb tots a partir del proper 11 de novembre a Molins de Rei.

Protagonitza el film Natalie Burn (Los Mercenarios 3, Awaken), al costat de Bryce Draper (Muck, Bound), dos actors molt aferrats al terror que saben què és enfrontar-se a tota mena de perills en la gran pantalla.

downhill

La pel·lícula va tenir la seva estrena de forma íntima a les gales de Blood Window Midnight Galas, que se celebren cada any durant el Festival de Canes, després del qual sembla que el boca-orella comença a funcionar, ja que ja té gairebé mitja dotzena de confirmacions a diferents festivals de tot el món.

terrorweekend “Terror en estat pur. Crea una mitologia tan atraient com pertorbadora…” TerrorWeekend

 Downhill
(2016) on IMDb

Títol original: Downhill
Any: 2016
Durada: 85 min.
País: Xile
Director: Patricio Valladares
Guió: Barry Keating, Patricio Valladares
Música: Luigi Seviroli
Fotografia: Cristian Ali Venegas
Repartiment: Natalie Burn, Bryce Draper, Luke Massy, Ariel Levy, Ignacia Allamand, Matias López

Joe era una gran estrella del descens en bicicleta de muntanya. Després de viure la mort del seu millor amic en una competició, decideix retirar-se d’aquest món. Temps després li arriba una oferta perquè ell i la seva companya Stephanie vagin a Xile a fer una exhibició de descens. En acceptar aquest repte no sabien que no solament haurien de superar la mort traumàtica del seu amic, sinó que també haurien de lluitar per les seves pròpies vides en aquells boscos espessos.

Downhill

Downhill, de Patricio Valladares

Films Molins 2016 |