We go on, de Jesse Holland i Andy Mitton

Amb We Go On ens trobem amb una d’aquelles petites producción realitzada per un equip realment minúscul però amb grans idees acompanyades per unes interpretacions molt solvents. La premissa que la peça ens col•loca sobre la taula és prou interessant com per mantenir la nostra atenció durant tot el metratge, al costat d’un Clark Freeman que signa una actuació impressionant.

We go on

Amb diversos festivals a les seves esquenes sembla que el boca a boca i el reconeixement en forma de premis recollits en aquests festivals han posat a aquesta pel•lícula en el punt de mira del terror independent.

Al protagonista d’aquesta cinta, un desesperat Milers Grissom, li escau molt al seu caràcter el nostre “Ser diferents ens fa únics”, doncs els seus pensaments i accions s’allunyen molt de la corrent de pensament habitual entre la gent del carrer.

we go on
 We Go On
(2016) on IMDb

Títol original: We Go On
Any: 2016
Duració: 89 min
País: Estats Units
Director: Jesse Holland y Andy Mitton
Guió: Jesse Holland y Andy Mitton
Música: Andy Mitton
Fotografia: Jeffrey Waldron
Actors/Actrius: David Bickford, Justin Carpenter, Norio Chalico, Jay Dunn, Cassidy Freeman, Clark Freeman, Edwin Garcia II, John Glover, Laura Heisler, Clem Jeffreys, Terry Kaye, Logan Kishi, Peter Lucas, Mike Lynch, Matt McLeod, Ron McPherson

Milers Grissom té un pànic irracional a la mort. Per això ofereix una recompensa monetària bastant suculenta per qui li doni una prova irrefutable de si després de la mort hi ha alguna cosa més, o si en canvi una vegada s’acaba la nostra vida no hi ha un següent pas.

We go on

We go on, de Jesse Holland i Andy Mitton

Films Molins 2016 |