I am not a serial killer, de Billy O’Brien

Premi Millor Pel·lícula terrorMolins 2016
Premi Millor Director terrorMolins 2016 per Billy O’Brien
Premi Millor Actor terrorMolins 2016 per Max Records

I’m not a serial killer és l’adaptació cinematogrèfica de la novela homonima de Donen Wells, un thriller de terror sobrenatural protagonitzat per Christopher Lloyd (Regreso al Futuro) i Max Records (Donde viven los monstruos).

Una pel·lícula diferent, amb un sorprenent guió que farà les delícies dels amants del gènere.

I am not a serial killer, de Billy O'Brien

El seu director, Billy O’Brien va debutar el 2005 amb la sorprenent Isolation (Experiment Mortal) guanyadora de múltiples premis en el prestigiós Festival d’Austin i en el Screamfest de Hollywood, entre d’altres. A més O’Brien compta amb una nominació als premis BAFTA pel genial curtmetratge The Tali of The Rat That Wrote.

i-am-not-a-serial-killer-3
 I Am Not a Serial Killer
(2016) on IMDb

Títol original: I Am Not a Serial Killer
Any: 2016
Duració: 104 min.
País: Irlanda
Director: Billy O’Brien
Guió: Christopher Hyde, Billy O’Brien (Novel·la: Dan Wells)
Música: Adrian Johnston
Fotografia: Robbie Ryan
Actors/Actrius: Max Records, Christopher Lloyd, Laura Fraser, Karl Geary, Bruce Bohne, Matt Roy, Morgan Rysso, Ryan J. Gilmer, William Todd-Jones, Tim Russell, Joel Thingvall, Lucy Lawton, Molly Gearen, Sally-Anne Hunt, Emmylou Barden

John Wayne Cleaver (Max Records) és un noi de 16 anys perillós, i ell ho sap. Està obsessionat amb els assassins en sèrie, però ell no vol ser-ne un. Intenta controlar els seus terribles i temptadors impulsos, per tant, viu subjecte a estrictes regles pel seu propi bé i per la seguretat de les persones que hi ha al seu voltant. Quan un monstre de veritat apareix a la seva ciutat, ha de deixar sortir el seu cantó fosc per protegir-la. Malgrat tot, sense les seves regles, pot ser més perillós que la bèstia que es proposa matar.

I am not a serial killer, de Billy O'Brien

I am not a serial killer, de Billy O’Brien

Films Molins 2016 |