Tear me apart, d’Alex Lightman

Els instints més primitius són moltes vegades protagonistes en l’univers del terror; sentiments incontrolats capaços de transformar-nos en allò que sempre vam ser. Sobreviure costi el que costi és l’única premissa de Tear Me Apart, en un futur post apocalíptic on el menjar és un problema, el canibalisme és la solució.

Tear me apart, de Alex Lightman

Tear Me apart suposa el debut en la direcicó d’Alex Lightman que després d’un llarg recorregut pel món dels curtmetratges dóna el salt a la gran pantalla amb una història cuinada a foc lent i de brillant factura tècnica. Com diu el nostre espot, Ser diferents ens fa únics. Sens dubte, Tear Me Apart, ens farà únics.

Tear me apart, de Alex Lightman
 Tear Me Apart
(2015) on IMDb

Títol original: Tear Me Apart
Any: 2015
Duració: 86 min.
País: Regne Unit
Director: Alex Lightman
Guió: Tom Kerevan
Música: Alex Lightman, Richard Lightman
Fotografia: Ernesto Herrmann
Actors/Actrius: Alfie Stewart, Frazer Alexander, Jennie Eggleton, Jon Campling, Simon Burbage, Gareth Lawrence, Duran Fulton Brown, Jurgen Schwarz, Russell MacLeod, Somi De Souza, Andrew Stockton, Terry Wood

Abandonats per la societat sorgida del col·lapse de la civilització que coneixem, dos germans (Frazer Alexander i Alfie Stewart) es veuen forçats a viure pel seu compte en mig d’un Cornwall desert i salvatge. Malgrat que el més gran (Alexander) intenta mantenir un cert grau d’humanitat en la seva supervivència, el germà petit (Stewart) cau en el canibalisme atacant als viatgers solitaris i devorant-los per sobreviure. Fins que la Molly (Jennie Eggleton) va aparèixer en les seves vides, no havien conegut cap dona, cosa que porta els seus instints masculins bàsics i les seves emocions afectives al límit.

Tear me apart, de Alex Lightman

Tear me apart, d’Alex Lightman

Films Molins 2016 |