Les mutacions protagonitzen el lema de la nova edició del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, el moment més adequat per celebrar la nostra mutació en forma de llibre.

Coincidint amb el tribut que dedicarem a la condició fascinant de la mutació dins el gènere i gràcies a la col·laboració amb l’editorial Hermenaute, ens complau anunciar-vos el nostre primer llibre oficial: PUEDE SER CONTAGIOSO. LAS MUTACIONES EN EL CINE DE GÉNERO. Un gran recorregut històric per a les diverses manifestacions mutants que ha creat el cinema de gènere des dels seus orígens fins a l’actualitat.

Coordinat pel director artístic del festival, l’Albert Galera, aquest llibre és el resultat d’un anàlisi col·lectiu escrit per un total de 12 autors especialitzats i amb pròleg del prestigiós Jesús Palacios.

puede-ser-contagioso

Puede ser contagioso. Las mutaciones en el cine de género

Molins 2016 |