És un orgull parlar-vos avui dels micro-relats d’en Jordi Masó Rahola, una presencia constant en el Concurs de Microrelats del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei que organitzem per desè any amb col·laboració amb la Biblioteca Pau Vila. Després de guanyar el concurs en quatre ocasiones des del 2009, ser finalista en dues ocasions més i rebre dos accèssits és de juStícia reconèixer la seva trajectòria com a autor de microrelats de terror i participant destacat de la història nostre concurs.
Sempre mantenint la absoluta objectivitat i al marge del jurat que cada any decideix els guanyadors del Concurs de Microrelats del TerrorMolins, des d’aquí volem oferir-vos un recull dels relats d’en Jordi Masó Rahola que han participat en el nostre concurs i que ell ens ha cedit amablement per l’ocasió:

Addicció” (Guanyador 2009)

L’estaca” (Finalista 2009)

La transformació” (Guanyador 2010)

Carpaccio per sopar” (Finalista 2011)

L’hoste” (Guanyador 2012)

Taxidèrmia” (Accèssit 2013)

A l’ast” (Guanyador 2014)

El repòs del soldat” (Accèssit 2015)

 

Jordi Masó Rahola (Granollers, 1967) és autor dels llibres Els reptes de Vladimir (Bubok, 2010), Catàleg de monstres (Marcòlic, 2012), Les mil i una (Témenos, 2015) i Polpa (Males Herbes, 2016). Molts dels seus contes i microrelats han estat premiats en concursos literaris i han format part d’antologies i volums col·lectius. Des de l’agost de 2010 té cura del bloc La bona confitura dedicat al microrelat en català. També és un pianista reconegut compromès amb la música contemporània.

Finalment, animar-vos a participar al Concurs de Microrelats de Terror Molins Film Festival i recomanar-os escriure terror.

Microrelats d’en Jordi Masó Rahola

Historia |