K-Shop, de Dan Pringle

En una edició plena d’òperes primes, cal que hi sigui la cinta que us oferim avui. Ens toca presentar-vos K-Shop de Dan Pringle. Un retrat de la cara més bruta de la nostra societat i una crítica directa a l’odi i el racisme duta a terme d’una forma magistral.

Any rere any ens sorprenen nous directors amb pel•lícules com aquesta; directors que mereixen un reconeixement que, malauradament, molts cops no aconsegueixen.

K-Shop, de Dan Pringle

Pel que fa a la pel•lícula… tothom recorda aquell refrany que diu “amb les coses de menjar no es juga”, doncs després de mirar K-Shop, creiem que més d’un dels assistents es pensarà més de dos cops si ha de tornar a entrar a una botiga de kebabs.

HorrortalkK-Shop és una pel•lícula de terror amb collons.
ukhorrorsceneK-Shop és divertida i a l’hora increïblement obscura i crec que es deu a la seva versemblança.
brutalashellÉs un debut notablement impressionant.

 K-Shop
(2016) on IMDb

Títol original: K-shop
Any: 2016
Durada: 120 min.
Nacionalitat: Regne Unit
Director: Dan Pringle
Guió: Dan Pringle
Música: Nina Humphreys
Fotografia: Chris Fergusson
Repartiment: Ziad Abaza, Reece Noi, Ewen MacIntosh, Scot Williams, Sean Pogmore, Duncan Meadows

Salah regenta una botiga de kebabs amb son pare, en un carrer molt transitat on cada nit es reuneixen els joves per beure. El pare de Salah es veu implicat en un terrible accident. En endavant, tot sol es veurà obligat a tirar endavant amb el negoci. Nit rere nit haurà d’aguantar una desfilada de xenòfobs, borratxos i espècimens d’allò més estranys; finalment Salah haurà de decidir si acabar amb aquesta situació o continuar aguantant tota mena de vexacions.

K-Shop

K-Shop, de Dan Pringle

Films Molins 2016 |