Seth Brundle, o Brundlefly (o Brundlemosca) ja té 30 anys. Una de les grans criatures de la Nova Carn cronenbergiana celebra el seu trentè aniversari, efemèride que el Festival de Cine de Terror de Molins de Rei pretén celebrar com es mereix. Així, enguany recuperarem el títol de culte “La mosca” (The Fly) de David Cronenberg amb una projecció molt especial, per a continuació desengranar el perquè de la seva importància dins el gènere i analitzar la seva condició com abanderada de les mutacions modernes. Preparats per a la teletransportació? La projecció de The Fly es farà el dimarts dia 15 de novembre a les 19h.

LA MOSCA 96 min
Director: David Cronenberg
Guió: Charles Edward Pogue i David Cronenberg, basat en una història curta de George Langelaan
Música: Howard Shore
Fotografia:  Mark Irwin
Muntatge: Ronald Sanders
Intèrprets: Jeff Goldblum, Geena Davis, John Getz, Joy Boushel, Leslie Caron, George Chuvalo

la mosca

 
A més de la projecció de The Fly, i la pel·lícula sorpresa de les 12 Hores, la qual òbviament no donarem a conèixer, també hi haurà una projecció més de retrospectiva d’acord amb la temàtica d’aquest any. Es tracta de The Man With The X-Ray Eyes, de Roger Corman, que serà el divendres 18 de novembre a les 17h.

X: THE MAN WITH THE X-RAY EYES 80 min
Director: Roger Corman
Guió: Robert Dillon, Ray Russell
Música: Les Baxter
Fotografia: Jeff Maher
Intèrprets: Ray Milland, Diana Dervlis, Harold J. Stone, John Hoyt

The Man With The X-Ray Eyes
 

Sessions retrospectives

Molins 2016 |