Xmile

Gràcies al realitzador i amic del Festival Miguel Ángel Font Bisier, el diumenge 13 de novembre al matí, podrem gaudir d’una projecció pensada per a persones amb deficiències visuals i auditives.

xmile_teaser_rosa

“XMILE es un projecte humanista, una reflexió sobre com l’ésser humà podria digitalitzar-se fins al punt en que els sentiments i l’afecte es converteixin en hasta el punto de que los sentimientos y el cariño se conviertan en formas formes exotèrmiques de comunicació a través de les xarxes socials, el que podria anomenar-se una societat ““Foto de Perfil”.

Es tracta del curt Xmile, que el propi director ha adaptat amb audiodescripcions, subtitulació i càpsules d’olor, per tal que sigui també accessible a tot tipus de persones. És la primera vegada que a Molins de Rei gaudirem d’una sessió tant especial.

Projecció per a persones amb minusvalies cognitives: Xmile

Molins 2016 |