Room Escape Cuenta Atrás en TerrorMolins

Durant aquesta edició del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei comptarem amb la participació de Cuenta Atrás, una experiència de Room Escapa mai vista fins ara. El motiu, les seves dues particularitats que l’han convertit en una experiència molt atractiva per a empreses i particulars. Abans d’explicar-les, però, us animem a participar en una de les tres sessions de Room Escape que Cuenta Atrás ha preparat per al TerrorMolins. El 13 de novembre es celebraran les tres sessions, i només 21 persones tindran la sort de viure aquesta experiència amb tints de terror preparada per a la ocasió.

 

Per poder-hi participar, envieu un correu electrònic a  info@cuentatras.es abans del 31 d’octubre amb l’assumpte ‘Room Escape Molins’ i les vostres dades personals (nom i cognoms, correu electrònic, telèfon i DNI). A més, els guanyadors també tindran entrada gratis per veure les tres pel·lícules del Festival que es projectaran el 13 de novembre.

 

Cuenta Atrás, el Room Escape per empreses i particulars et porta l’experiència allà on tú bulguis

Room Escape Cuenta Atrás en TerrorMolins

 

Una experiència que va on tú vulguis

Cuenta Atraś no és un Room Escape amb un local fix, sinó que té la característica que va allà on vulguis. Tant per fer-ho a casa com per empreses, a les seves oficines o l’espai que prefereixi. Cuenta Atrás porta a lloc el Room Escape i recrea tot l’espai designat, l’ambient, el sò, etc. convertint qualsevol lloc en una experiència real d’ escape.

 

Un Teambuilding intens i personalitzat per a empreses

Amb el pas dels mesos, Cuenta Atrás, s’ha convertit en una experiència especialment atractiva per a empreses. El motiu, a més què porten l’experiència allà on el client vulgui, és que hi ha la possiblitat de personalitzar el Room Escape segons els objectius de l’empresa. Així, Cuenta Atrás adapta la seva història estàndard al sector, productes o temàtica desitjada. Darrerament, l’equip de Cuenta Atrás va preparar una experiència personalitzada per a la Liga4sports.es, de la Lliga de Fútbol Professional, en el que un grup d’esportistes olímpics arribats de Rio de Janeiro van viure un Room Escape complert ambientat en l’esport olímpic. És només un exemple de les moltes possibilitats que ofereix l’experiència per a qualsevol empresa.

 

Un grup o múltiples grups en format competició

L’experiència de Cuenta Atrás pot comptar amb la participació d’un o diversos grups simultanis. D’aquesta manera, diversos grups poden competir realitzant el mateix Room Escapa a l’hora o per torns.

Room Escape Cuenta Atrás en TerrorMolins

L’objectiu de Cuenta Atrás és oferir totes les possibilitats, formats i flexibilitat possibles per que particulars i empreses trobin l’experiència a la seva mida. Sempre comptaran amb els elements comuns d’un Room Escape: una història atractiva, un temps limit per sortir de l’espai designat i una missió clara per completar en el temps estipulat. A partir d’aquí, tot és possible.

 

Pots trovar més informació a Cuentatras.es

Começa el compte enrere!

Room Escape Cuenta Atrás a Molins Horror Games

Molins 2016 |