Premio de la Crítica de Oro a la Mejor Película de Terrormolins

El Festival de Cine de Terror de Molins de Rei i els Premios de Cine Blogos de Oro han arribat a un acord de col·laboració per crear un nou premi dins del palmarès d’aquesta edició 2016, el Premi de la Crítica d’Oro a la Millor Pel·lícula de Terrormolins.

El jurat d’aquest nou premi estarà format per cinc membres integrants de l’associació Premios de Cine Blogos de Oro.

Premio de la Crítica de Oro a la Mejor Película de Terrormolins

Aquest ny celebrem la nostra 35a edició de l’11 al 20 de novembre, i la pel·lícula guanyadora del Premi de la Crítica d’Or serà anunciada el mateix diuemnge 20 a les 20:00 pel director de “Summer Camp”, Alberto Marini des de la seva conta de twitter.

part_1-2-2L’associació Premios de Cine Blogos de Oro està integrada per més de 200 bloggers, podcasters i youtubers que escullen el millor de l’any en quant a cinema en una gala virtual que fins ara ha comptat amb la participació de cineastes com Santiago Segura, Alex de la Iglesia i Aura Garrido entre d’altres. També organitzen preestrenes, sorteigs i actes relacionats amb el cinema i escullen les millors pel·lícules de les seccions oficials de diversos festivals.

Premi de la Crítica d’Or a la Millor Pel·lícula de Terrormolins

Molins 2016 |