És el segon any consecutiu que portem a terme la Sessió Infantil de Curts d’Animació de Terror dins del marc del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei. L’edició anterior vam arribar a reunir un total de 140 nens i nenes de 6 a 12 anys a la sala Gòtica de Molins de Rei. Aquest any la sessió tindrà lloc el proper dissabte dia 12 de novembre al Teatre La Peni.

La nostra organització fa amb aquesta línia d’acció una aposta per la cultura i l’educació de les emocions. Considerem els mitjans audiovisuals com una font de coneixements, reflexió i gaudiment. D’aquesta manera el visionat del curts serveix per aprendre, pensar i gaudir de la por. Pensem, doncs, que es pot disfrutar de la por amb la clara intenció d’educar-la. Saber gestionar-la ens ajuda a saber quan estem sent temeraris enfront d’una situació o esdeveniment i per tant evitar prendre mal; o bé quan ens paralitzem a causa de ser massa porucs. Us animem a que treballem la gestió d’emocions.

Us tornem a convocar en una Segona edició de La Sessió Infantil. Tenim moltes novetats. En aquest cas farem una Sessió Doble. Una dirigida per a nens i nenes de 6 a 9 anys i una altra per a nois/es de 10 a 12 anys, una mica responent a les demandes dels més grans que en deien que alguns dels curts eren massa infantils. Enguany, doncs, tindrem un bon grapat de curts repartits entre aquestes dues franges d’edat.

Convocatòries:
Dissabte 12 de novembre a les 17h. Sessió infantil de 6 a 9 anys
Dissabte 12 de novembre a les 18h. Sessió no tan infantil de 10 a 12 anys

Una altra novetat és que la sessió la dediquen íntegrament a l’associació de Molins de Rei Gueopic, creada per tal d’ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat comunicativa. Tots els beneficis seran per a ells, és per això que us demanarem l’aportació d’un euro per assistent.

Sessió Infantil Solidària

Molins 2016 |