Concurso de Vídeos 20 Segundos de Terror

Anunciem els guanyadors del Concurs de Videos 20 Segons de Terror 2016 del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei després de rebre un gran nombre de videos participants que podeu veure en aquest enllaç.
 

Guanyador Concurs de Videos 20 Segons de Terror

PINK VELVET


 

Segon Premi Concurs de Videos 20 Segons de Terror

LA VENTANA


 

Menció Especial Concurs de Videos 20 Segons de Terror

CONTIGO

 
 
 
Moltes gràcies a tots els participants i remarcar l’augment del nivell mitg de tots els videos respecte a l’any passat que ha posat el nostre jurat en una difícil situació. Us animem a seguir vivint el món del cinema de terror amb autèntica passió i a demostrar el vostre talent.

Guanyadors Concurs de Videos 20 Segons de Terror 2016

Conc.20 seg., Molins 2016 |