La inauguració del Festival de Cinema de Terror de Molins ha estat un èxit, amb el Teatre La Peni ple hem gaudit de la projecció de La Madriguera. Durant 90 minuts els espectadors han gaudit d’un excel·lent i tens thriller psicològic que ha amb una sonada ovació per tot l’equip de la pel·lícula, presents a la projecció.

TerrorMolins dia 1 foto de Sergio Barnes de Visual Group

El seu director Kurro González i els actors principals Francisco Conde, Adriana Torrebejano i Cristina Castaño no podies amagar la seva satisfacció després de la primera projecció a Europa de La Madriguera, previament a la seva arribada a les sales de cinema el 2 de desembre. Nosalrtes tampoc podem amagar la nostra saisfacció amb l’equip de La Madriguera que s’ha volcat amb el nostre Festival i des d’avui passa a formar part de la familia del TerrorMolins.

TerrorMolins dia 1 foto de Sergio Barnes de Visual Group

Previament varem gaudir de la projecció de curtmetratge Una Historia de Violencia de Vicente Ruiz de León i varem mostrar al públic el nostre petit regal en forma de video salutació als assistents del gran David Cronenberg, director de La Mosca.

Tras las proyecciones, el público disfrutó de la fiesta del Festival, aprovechando para saludar al equipo de La Madriguera que no dudó ni un momento en atenderlos.
Un gran arranque, pero esto acaba de empezar, mañana más…

Per més informació podeu consultar la crònica del primer dia de terrorweekend, mitjà oficial del Festival.

TerrorMolins dia 1

Molins 2016 |