Gaudiu amb la video-crònica cortesia d’Aved Producciones del cuart dia del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, en el que hem projectat la pel·lícula We Go On, inclosa en la Secció Oficial 2016. Amb We Go On ens trobem amb una d’aquelles petites producción realitzada per un equip realment minúscul però amb grans idees acompanyades per unes interpretacions molt solvents. La premissa que la peça ens col•loca sobre la taula és prou interessant com per mantenir la nostra atenció durant tot el metratge, al costat d’un Clark Freeman que signa una actuació impressionant.

TerrorMolins dia 4 foto de Sergio Barnés de Visual Group

The Unseen és una revisió de la història de l’Home invisible que barreja ciència ficció i terror. Òpera prima de Geoff Redknap, conegut a Hollywood pels seus treballs al departament d’efectes especials de grans superproduccions com ara Star Trek, DeadPool o The Cabin in the Woods, és una història obscura carregada de brutalitat, emocions i que fa honor al seu ofici oferint-nos uns efectes especials de primera categoria.

TerrorMolins dia 4 foto de Sergio Barnés de Visual Group

Finalment hem projectat la pel·lícula canadenca Let Her Out. La dirigeix en Cody Calahan, un dels noms més destacats del panorama de terror del Canadà els últims anys. És el director d’Antisocial i el guionista de la coneguda Drownsman o la recent Bed of the Dead. La pel·lícula està protagonitzada per Alanna LeVierge, Nina Kiri i Adam Christie.

TerrorMolins dia 4 foto de Sergio Barnés de Visual Group

Per més informació podeu consultar la crònica del cuart día de terrorweekend, mitjà oficial del Festival.

TerrorMolins dia 4

Molins 2016 |