Gaudiu amb la video-crònica cortesia d’Aved Producciones del cinquè dia del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei.

Hem arrancat amb la projecció de La Mosca de David Cronenberg; després de la presentació de la pel·lícula per part del Director Artítics del Festival, Albert Galera, hem pogut gaudir com es mereix d’un dels clàssics més venerats del cinema de gènere.

TerrorMolins día 5 foto de Visual Group

Posteriorment hem iniciat el sopar-ponència sobre les mutacions, moderat por Albert Galera, en el que hem contat amb el psicòleg forense Bernat-Noel Tiffon i el productor, cineasta i crítica de cinema Javi Rueda. La ponència ha sigut un interessant viatge a través de les mutacions, leitmotiv de l’edició d’aquest any.

TerrorMolins día 5 foto de Visual Group

El plat fort de la nit no ha defraudat ningú. The Wailing ha reunit a la sala als amants del millor cinema de terror asiàtic. Presentada per Angel Sala, director del Festival de Sitges, The Wailing és un increïble “tour de force” que atrapa l’espectador des del seu inicia, en un viatge que el portará la les profunditats del mal.

TerrorMolins día 5 foto de Visual Group

Per més informació podeu consultar la crònica del cinquè día de terrorweekend, mitjà oficial del Festival.

TerrorMolins dia 5

Molins 2016 |