Gaudiu amb la video-crònica cortesia d’Aved Producciones del sisè dia del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei.

Hem programat dues dobles sessions en un d’aquells dies de pur cinema de gènere pels amants de les sessions maratonianes.

L’equip de Cruel Summer format per la seva actriu principal Natalie Martins i els director Phillip Escott i Craig Newman han presentat la pel·lícula a tots els assistens a la projecció.

TerrorMolins día 6 foto de Visual Group

Posteriorment una de les pel·lículas més esperades, presentada a la carrera dels Oscars com a millor pel·lícula de parla no anglesa, Under The Shadow, no ha decepcionat al nostre públic y ha tancat brillantment la primera doble sessió.

Després de l’obligada pausa per agafar forces, l’equip del Tear Me Apart format per el director Alex Lightman i el guionista Tom Kerevan ha presentat la seva cinta regalant-nos un speech en espanyol que ha arrancat un sonor aplaudiment del públic.

TerrorMolins día 6 foto de Visual Group

El tancament del dia ha estat per Lake Bodom, un slasher sense contemplacions pels amants del terror més pur. En boca d’Omar Parra, un dels nostres programadors, “la típica pel·lícula de terror finlandesa”.

Per més informació podeu consultar la crònica del sisè día de terrorweekend, mitjà oficial del Festival.

TerrorMolins dia 6

Molins 2016 |