Gaudiu amb la video-crònica cortesia d’Aved Producciones del setè dia del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei.

Al matí hem realitzat la Sessió per Instituts amb xerrada de l’ESCAC en el marc del projecte Aula de Cinema, on Daniel Agudo s’ha dirigit a tots els joves per parlar-los dels Oficis del Cinema. Han assistit alumnes de Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei, Institut Lluís de Requesens de Molins de Rei, Col·legi Manyanet de Molins de Rei, Escola Thau de Sant Cugat, Institut Arraona de Sabadell, Col·legi Virolai de Molins de Rei i Pla de Transició al Treball de Molins de Rei

TerrorMolins dia 7

Hem començat la tarda projectant Darling, dirigida i escrita per Mickey Keating. Produïda l’any passat per les productores Glass Eye Pix i Alexander Groupe en destaquem entre els actors i actrius que hi treballen a Sean Young, inoblidable per al gran públic gràcies al seu paper de Rachel a la mítica cinta Blade Runner (Ridley Scott, 1982). La protagonista absoluta i qui porta el pes de tot el metratge es una fantástica Lauren Ashley Carter.

terrormolins-dia-7-3

Després de la primera projecció hem presentat el primer llibre oficial del Festival gràcies a la col·laboració amb l’editorial Hermenaute: PUEDE SER CONTAGIOSO. LAS MUTACIONES EN EL CINE DE GÉNERO. Un gran recorregut històric per a les diverses manifestacions mutants que ha creat el cinema de gènere des dels seus orígens fins a l’actualitat.

TerrorMolins dia 7 foto de Visual Group

Coordinat pel director artístic del festival, l’Albert Galera, aquest llibre és el resultat d’un anàlisi col·lectiu escrit per un total de 12 autors especialitzats i amb pròleg del prestigiós Jesús Palacios.

TerrorMolins dia 7 foto de Visual Group

Per acabar el día us hem ofert una dobles sessió amb The eyes of my mother i K-Shop. L’opera prima del director Nicolas Pesce, The eyes of my mother, és difícil de catalogar. Una de les apostes més innovadores i valentes de terror per aquest 2016 que ha confirmat les grans crítiques rebudes per part de la premsa especialitzada.

K-Shop ha tancat el dia presentada pel director Dan Pringle, el productor Adam J. Merrifield i l’actor protagonista Ziad Abaza. Un retrat de la cara més bruta de la nostra societat i una crítica directa a l’odi i el racisme que ens ha canviat a tots el concepte que teniem sobre els tan extesos kebabs.

TerrorMolins dia 7 foto de Visual Group

Per més informació podeu consultar la crònica del setè dia de terrorweekend, mitjà oficial del Festival.

TerrorMolins dia 7

Molins 2016 |