La pel·lícula I am not a serial killer, que va triunfar al nostre Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei 2016, enduent-se els Premis s Millor Pel·lícula, Millor Director per Billy O’Brien i Millor Actor per Max Records, presenta un nou cartell per promocionar la seva imminent estrena al Regne Unit el proper día 9 de desembre a través de Bulldog Film Distribution i Wildcard Distribution.

Amb els nostres millors desitjos de cara a l’estrena británica us deixem amb el nou póster de la pel·lícula:

I am not a serial killer, nuevo poster

Títol original: I Am Not a Serial Killer
Any: 2016
Duració: 104 min.
País: Irlanda
Director: Billy O’Brien
Guió: Christopher Hyde, Billy O’Brien (Novel·la: Dan Wells)
Música: Adrian Johnston
Fotografia: Robbie Ryan
Actors/Actrius: Max Records, Christopher Lloyd, Laura Fraser, Karl Geary, Bruce Bohne, Matt Roy, Morgan Rysso, Ryan J. Gilmer, William Todd-Jones, Tim Russell, Joel Thingvall, Lucy Lawton, Molly Gearen, Sally-Anne Hunt, Emmylou Barden

John Wayne Cleaver (Max Records) és un noi de 16 anys perillós, i ell ho sap. Està obsessionat amb els assassins en sèrie, però ell no vol ser-ne un. Intenta controlar els seus terribles i temptadors impulsos, per tant, viu subjecte a estrictes regles pel seu propi bé i per la seguretat de les persones que hi ha al seu voltant. Quan un monstre de veritat apareix a la seva ciutat, ha de deixar sortir el seu cantó fosc per protegir-la. Malgrat tot, sense les seves regles, pot ser més perillós que la bèstia que es proposa matar.

I am not a serial killer, nou poster

Molins 2016 |