El curtmetratge Rewind del realitzador saragossà Rubén Pérez Barrera va ser el guanyador del premi Filmin que atorga el Festival. D’entre els cinc curts espanyols seleccionats, Rewind ha aconseguit ser el més votat pel públic durant els 9 dies que els curtmetratges han pogut veure’s de forma gratuïta en la plataforma Filmin que ha registrat més de 800 votacions als cinc treballs seleccionats.

Rewind

Protagonitzat per Elena Rivera i Eduardo Antuña i rodat a la ciutat Universitària de Saragossa, Rewind és un homenatge al cinema de de terror dels 80′ en el qual una jove estudiant tindrà una nit de Halloween que difícilment podrà oblidar.

El premi per Rewind és gens menys que l’edició en DVD per part de Cameo dins d’algun dels títols que la distribuïdora posarà a la venda en aquest proper 2017.

Director: Rubén Pérez
Guió: Rubén Pérez Barrena, Jesús Miguel Quintana
Fotografia: Fran Fernández-pardo
Producció: Malena Carreras
FX: Marco Luis Hernández, Jesús D. Velázquez, Ángel Ajenjo
Maquillatge: Irene Tudela
Música: Juanjo Javierre
Intèrprets: Elena Rivera, Eduardo Antuña

Rewind

Rewind guanya el premi Filmin del Festival

Molins 2016 |