El conill assassí més famós per excel•lència del cinema de gènere te una nova edició en Blu-Ray i DVD amb qualificació X. Ens referim a la pel•lícula Bunny the killer thing, de Joonas Makkonen, que varem tenir al Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei 2015 dins de la Secció Oficial a Competició de Llargmetratges.

Una de les comèdies de terror més ofensives de la historia del cinema de sèrie b finlandès ha estat reeditada por la distribuïdora canadenca Raven Banner. Aquesta edició es titula “X-Rated Pussy Edition” i te, perquè us feu una idea del nivell, una portada especial en la que una pastanaga (col•locada estratègicament) cobrirà la zona exacta de les parts íntimes del conill. A demés, conta amb multitud d’extres amb els que conèixer a fons aquesta pertorbadora obra.

Nueva edición de Bunny The Killer Thing

Aquesta edició especial està composta per tres discs i només se n’han fet mil copies, per el que, si sou fans d’aquest tipus de terror, no us podeu perdre l’oportunitat d’adquirir una d’aquestes edicions a Amazon, a iTunes la cinta estarà terminantment prohibida.

Advertència: les imatges de la pel•lícula poder, i sens dubte ho faran, ofendre la sensibilitat d’alguns espectadors.

Podeu ja adquirir aquesta edició limitada a Amazon.

Nueva edición de Bunny The Killer Thing

Nova edició de Bunny The Killer Thing

Molins 2015 |