Aquest divendres es projecten als Cinemes Girona de Barcelona dues interessant propostes de terror català, el curt Last Clip i el llargmetratge Salvación, els dos dins el Cicle Preestrena Catalana.

Last Clip y Salvación en el Cicle Preestrena Catalana

El cinéfil en col·laboració amb els Cinemes Girona de la ciutat de Barcelona han decidit fer un pas endavant i programar un petit cicle de cinema per donar-nos a conèixer abans que arribin a les sales algunes de les millors pel·lícules que s’han fet a Catalunya. Però aquest no és l’únic objectiu… També volen promocionar el talent cinematogràfic emergent i juntament amb aquestes pel·lícules podrem veure un curtmetratge, un tipus que cine que, lamentablement, costa molt de veure en pantalla gran fora de festivals i esdeveniments específics.

A continuació, podreu veure la programació del Cicle Preestrena Catalana que tindrà lloc sempre a les 20h a un preu de 5€. A més, tots els directors i part de l’equip de les pel·lícules i els curts seleccionats presentaran les seves obres al cine i podran respondre les preguntes del públic un cop acabada la projecció.

Last Clip i Salvación al Cicle Preestrena Catalana

Apart del curtmetratge Last Clip de Pau Carreté, aquest divendres podeu veure també la pel·lícula Salvación, de Denise Castro:

Last Clip i Salvación al Cicle Preestrena Catalana

Actualitat |