El proper 21 de desembre es celebra a més de 50 països la festa del curtmetratge, una reivindicació, el dia més curt de l’any, del cinema de curta durada. Com ja sabeu el nostre Festival dóna una especial rellevància als curtmetratges i per això volem recomanar-vos un dels esdeveniments més importants al nostre país que a més comptarà amb la projecció de Quenottes de Pascal Thiebaux, curtmetratge guanyador del Premi a Millor Curtmetratge en la present edició del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei.

Es tracta d’El dia més curt, esdeveniment que en la seva quarta edició es celebra a Barcelona del 14 al 25 de desembre, sent el 20 i 21 els dies centrals de l’esdeveniment. Organitzat per Catalunya Film Festivals i Marvin & Waine, i amb el suport de del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona, El dia més curt pretén acostar al gran públic un gènere que cada vegada compta amb major nombre d’afeccionats.

La seu principal de l’esdeveniment és el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) encara que podeu gaudir d’altres actes al Zumzeig Cinema o al restaurant Candela Raval. En altres ciutats com Palma de Mallorca, Puigcerdà, Reus o Tàrrega, entre d’altres, també podeu gaudir de diferents actes.

El dia més curt

La projecció de Quenottes serà el 20 de novembre a les 20:45h al Hall del CCCB i a la mateixa sessió podreu gaudir d’una selecció dels millors curts d’altres festivals com el Fascurt, el MECAL o el FILMETS entre altres pertanyents a la Coordinadora de Festivals de Catalunya que agrupa els principals festivals del país.

A El dia més curt trobareu alternatives per a nens, joves, adults i famílies en les seves diferents seccions, Perles (per redescobrir joies de tots els temps), Forward (les propostes més agosarades i fresques), Curt.cat (els curts en català més destacats de l’actualitat), En Família (una selecció per al públic infantil) i Nit Bandarra (la sessió més gamberra, els curts més passats de rosca).

Així que consulteu tota la programació a la seva web i no dubteu a acostar-vos a l’esdeveniment. Allí ens veiem.

El dia més curt

El dia més curt, la gran festa dels curtmetratges

Actualitat |