La pel•lícula que al 2015 es va endur el Premi del Públic del nostre festival, Turbo Kid, presenta un nou còmic per donar-nos més detalls del personatge de Skeletron. Es titula Skeletron Unleashed.

Turbo Kid segueix en la seva línea de voler traslladar-nos a un ambient post-apocalíptic, convertint-se més en una guía de supervivència que en una historia pròpiament dita. El seu univers expandit ja contava amb un còmic y una petita precuel•la (un vídeo musical) basat en els fets d’aquest primer còmic publicat.

Nuevo cómic de Turbo Kid: Skeletron Unleashed

Aquest 2017, Turbo Kid ha fet un altre flashback per centrar-se en un únic personatge: Skeletron. Aquest nou còmic es basa en donar un origen a aquest terrorífic personatge que tant impacte va causar entre el públic amant del cinema de gènere. Tot i així, tot i tractar-se d’una nova precuel•la en forma de còmic, la historia seguirà els passos del primer còmic i per tant ampliarà l’univers expandit de Turbo Kid passant a formar parts del material relacionat amb la pel•lícula.

Nuevo cómic de Turbo Kid: Skeletron Unleashed

Nou còmic de Turbo Kid: Skeletron Unleashed

Actualitat, Molins 2015 |