En dos dies estarem a la mítica data Divendres 13, dia sagrat per a tots els que som fans del gènere de terror gràcies a la famosa franquícia protagonitzada per aquest mític personatge que és l’assassí psicòpata immortal Jason Voorhees. Les seves gestes en el famós campament d’estiu Crystal Lake són part ineludible de la història del cinema de terror dels anys 80. Volem celebrar la proximitat d’aquesta sanguinària data fent-vos arribar el nou tràiler recentment publicat de Friday the 13th Part 3, the memorium documentary.

Viernes 13 parte III, trailer del documental

Divendres 13 part 3 és l’única pel·lícula de la saga que va ser estrena en 3D, el 1982, i recentment s’ha publicat el primer teaser del documental dirigit Kevin R. Phipps, on veurem els secrets del rodatge i les opinions de diversos membres de l’equip que la van compondre. Un estudi en profunditat d’una de les obres que més marca i empremta ha deixat en el cinema de terror slasher modern i, sobretot, del personatge de Jason Voorhees. El documental rendeix tribut al ja mort actor Richard Brooker, que va donar vida a Jason en aquesta seqüela i que va ser la primera persona que es va posar la mítica màscara d’hoquei.

A Divendres 13 part 3, un idíl·lic estiu va a convertir-se en la pitjor dels malsons per a un altre grup de despreocupats joves de vacances. Ignorant el llegat de sang del campament de Crystal Lake, un per un van sent víctimes del maníac Jason, que els vigila a cada moment.

Encara que ja hi hagi altres documentals de Divendres 13 com ‘His Name Was Jason (El seu nom era Jason)’ o ‘Crystal Lake Memories (Memòries de Crystal Lake)’, aquest pretén ser, a més d’una mostra d’una de les millors seqüeles de la saga, un homenatge a l’immens treball que va realitzar l’actor ja anomenat, Richard Brooker, que va morir el 2013.

La pel·lícula, dirigida per Steve Miner amb guió de Martin Kitrosser i Carol Watson, va comptar amb un repartiment format per Dana Kimmell, Tracie Savage, Paul Kratka, Larry Zerner, Jeffrey Rogers, Catherine Parks, Rachel Howard i David Katims, a part de l’esmentat Richard Brooker. Es va estrenar a l’agost de 1982 als Estats Units arribant a Espanya el 22 també d’agost però de 1983.

Viernes 13 parte III, trailer del documental

Divendres 13 part III, tràiler del documental

Actualitat |