No hi ha dubte que un dels més grans atractius de la darrera edició del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei ha estat la presència de la nostra rèplica de la mítica càpsula de la pel•lícula de David Cronenberg, La Mosca. El mateix Cronenberg va tenir ocasió de veure imatges de la rèplica i va quedar molt sorprès de la seva autenticitat.
Després de la seva exhibició durant el Festival, ha arribat el moment que qualsevol de vosaltres pugui gaudir d’ella. Hem posat la càpsula a la venda a la plataforma eBay

Qualsevol col•leccionista o amant del cine podrà gaudir d’aquesta meravella artesanal.
La càpsula està construïda en fusta, poliestirè, cartró i metacrilat. A més a més integra una porta corredissa que dona accés a l’interior il•luminat. Al seu interior disposa també d’un sistema generador de fum a través d’un interruptor que hi ha a l’exterior de la càpsula.

Les dimensions són: 230 cm (alt) x 220cm (ample) i consta d’un attrezzo de 15 peces.

No us perdeu l’oportunitat de tenir aquesta fantàstica rèplica i no dubteu contactar amb nosaltres per a qualsevol pregunta que vulgueu feu sobre la càpsula, el seu enviament o qualsevol altra qüestió. Podeu adreçar-vos per mig del correu electrònic premsa@molinsfilmfestival.com

No us perdeu el espectacular vídeo de la actriu Ashley C.Williams amb el seu fill dins de la càpsula en al seva visita al Festival.

La càpsula de La Mosca pot ser teva

Actualitat, Molins 2016 |