Presentem un nou trailer internacional de la pel•lícua We go on, que varem tenir el plaer de projectar en el passat Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei dins de la Secció Oficial a concurs de llargmetratges.

We go on nos ofrece un nuevo trailer

El trailer ens arriba via joblo i està creat per Jonathan Holm de cara a promocionar el llançament de la cinta per estats Units en DVD i Blu-Ray, que tindrà lloc el proper 4 d’abril de la mà de Lightyear Entertainment i a través de Momentum Pictures i Sony Home Entertainment.

Títol original: We Go On
Any: 2016
Duració: 89 min
País: Estats Units
Director: Jesse Holland y Andy Mitton
Guió: Jesse Holland y Andy Mitton
Música: Andy Mitton
Fotografia: Jeffrey Waldron
Actors/Actrius: David Bickford, Justin Carpenter, Norio Chalico, Jay Dunn, Cassidy Freeman, Clark Freeman, Edwin Garcia II, John Glover, Laura Heisler, Clem Jeffreys, Terry Kaye, Logan Kishi, Peter Lucas, Mike Lynch, Matt McLeod, Ron McPherson

Milers Grissom té un pànic irracional a la mort. Per això ofereix una recompensa monetària bastant suculenta per qui li doni una prova irrefutable de si després de la mort hi ha alguna cosa més, o si en canvi una vegada s’acaba la nostra vida no hi ha un següent pas.

We go on

We go on ens ofereix un nou trailer

Molins 2016 |