El mestre John Carpenter acaba d’anunciar de manero oficial a la seva conta de Facebook i al seu Twitter que la nova entrega de Halloween que està en marxa s’estrenarà als cinemes el 19 d’octubre de 2018.

John Carpenter pone fecha a la nueva HalloweenEl Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei te una llarga historia amb aquest geni del gènere que va començar el 1982 quan varem projectar precisament La noche de Halloween, pero en els més de 40 anys que fa ja que va néixer el TerrorMolins també hem ofert al nostre públic altres títols en els que participava Carpenter com Cigarrette Burns i Body Bags el 2006 o Vampiros l’any 2010.

Tornarem als orígens de la saga. Crec que había perdut una mica el rumb i vaig pensar que portser la nova versió va anar on no havia d’haver anat. Michael Myers no és un personatge, es una força de la natura. No és una persona: és part sobrenatural i par thumà. Al intentar apartar-te d’això i començar a explicar els seus orígens estàs perdut. Així que podem tornar a la direcció correcte.” John Carpenter

El famós creador de la franquicia Halloween, que ser productor e`xecutiu de la cinta i exercirà de consultor, treballarà mà a mà amb David Gordon Green i Danny McBride que s’encarregaran d’escriure el guió de la pel·lícula. Ademés el propi Gordon Green la dirigirà. El projecte s’estrenarà amb Blumhouse Pictures en la producció, segell que dedica especial atenció al que ens apassiona, el gènere de terror.

38 anys després de la pel·lícula original, intentaré que la desena secuel·la sgui la més esfereïdora de totes les que s’han fet fins ara.” John Carpenter

El propi Jason Blum, fundador i líder de Blumhouse, tuitejava també avui una fotografía sobre el tema:

John Carpenter posa data a la nova Halloween

Actualitat |