El director xilè Patricio Valladares, que va dirigir Downhill, present a la Secció Oficial de Llargmetrages a competició del passat Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, tornarà a la gran pantalla amb Nightworld, una producció búlgara que contarà amb en Robert Englund –sí, estàs llegint correctament, amb el gran Freddy Krueguer- entre els intèrprets.

La historia es situa a la capital de Bulgària, Sofía, on un antic policia de Los Ángeles troba una feina com a cap de seguretat en un antic edifici d’apartaments i comença a viure estranyes i inexplicables situacions. És aleshores quan decideix esbrinar tots els secrets que amaga aquest peculiar edifici.

A demés d’en Robert Englund, que ha anat apareixent recentment en produccions de reduït pressupost com el thriller Kantemir o la comèdia de por The Funhouse Massacre, entre els actors de la pel·lícula hi trobarem també Gianni Capaldi, Lorina Kamburova i Jason London. Us oferim avui un tràiler no oficial així com els primers cartells de l’esperada Nightworld, cinta produïda per Open Frames i Global Group que esperem que recuperi la millor etapa d’Englund en el gènere de terror de la mà d’en Patricio Valladares.

Robert Englund en lo nuevo de Patricio Valladares

Robert Englund al nou projecte de Patricio Valladares

Actualitat |