Així com Expediente Warren va tenir un spin-off inspirat en l’aterridora nina que obria la cinta, Annabelle -que tindrà una sequel·la aquest mateix any-, la segona entrega de la saga, El Caso Enfield, també tindrà un spin-off: The Nun (La monja). Corin Hardy, director de The Hallow, pel·lícula que vàrem tenir al nostre Festival de Cine de Terror de Molins de Rei en 2015, serà l’encarregat d’encapçalar el nou projecte de James Wan, que signa el guió junt amb Gary Dauberman.

Per ara es deconeixen els detalls de l’argument o els intèrprets amb que comptarà la pel·lícula, pero sí sabem que la idea del projecte va surgir per casualitat quan James Wan pensava en l’aspecte del persontage malvat de El Caso Enfield. Va ser aleshores quan va crear el personatge de ‘La Monja’ i va proposar a New Line la possibilitat de fer una pel·lícula independent dedicada a aquest personatge demoníac. Finalment junt amb New Line Cinema produeixen Atomic Monster i Safran Company.

Remarcar que aquesta cinta no té relació amb la The Nun de Luis de la Madrid que es basava en una història original d’en Jaume Balagueró i que va produir Filmax el 2011.

Fins ara les cintes de terror que han girat al voltant de Expediente Warren no han decebut als seus fidels seguidors. Tenint en conta que Wan estarà de nou ficat en el projecte, que Hardy el dirigirà i que ‘La Monja’ ja fa una por immensa sense necessitat de saber gaires coses sobre ella, ‘The Nun’ té molts números de seguir en la mateixa línia que els primers llargmetratges de James, ja anomenat “nen prodigi del terror”.

Des del TerrorMolins li desitgem la millor de les sorts al realitzador Corin Hardy en aquesta gran aventura.

Corin Hardy dirigirá The Nun

Corin Hardy dirigirà The Nun

Actualitat |