Un dia com avui, del 1997, s’estrenava Funny Games de Michael Haneke al Festival de Cannes. La pel·lícula de Haneke va suposar una revolució i un exemple a seguir al subgénere de terror anomenat home-invasion, en el que uns desconeguts es dediquen a entrar a cases alienes per torturar, tant fíca com mentalment, a les families que hi viuen.

Per celebrar aquest dia, us oferim una col·lecció dels millors cartells de Funny Games. Com ja sabreu el leitmotiv del Festival de Cinema de Terror de Molns de Rei per aquesta edició de 2017 serà Haneke or the edge of horror.

Aquest primer cartell és el que va presentar la cinta al Festival de Cannes. On va provocar que molts crítics haguéssin de sortir de la sala on es projectava per el contingut angoixant, macabre i impactant de la pel·lícula. Encara ho és avui en dia, doncs ha envellit fantásticament.

POSTERS ALTERNATIVOS DE FUNNY GAMES
 
Funny Games, com moltes d’altres, va tenir un remake a Americà degut al gran èxit obtingut per la original entre els amants del fantàstic i el terror. El propi Michael Haneke es va encarregar de dirigir de noou la mateixa pel·lícula però aquest cop amb un aire marcadament de Hollywood. Desafortunadament, el remake de 2007 no va tenir l’èxit de la primera versió de 1997 doncs va ser criticada per utilitzar el mateix guió i pràcticament les mateixes secuències, a pesar de ser tant malaltissa com la anterior i bessona cinta. És recordad per contar amb uns intèrprets tant importants com Naomi Watts i Tim Roth.

Aquí teniu el carteel del remake de 2007:

POSTERS ALTERNATIVOS DE FUNNY GAMES
 
 

A continuació us deixem una selecció de cartells aletrnatiius i originals de Funny Games:


 
 

I, evidentment, no podiem acabar sense oferir-vos de nou el cartell de l’edició d’aquest any del nostre TerrorMolins.

Cartel TerrorMolins 2017
 

POSTERS ALTERNATIUS DE FUNNY GAMES

Molins 2017 |