El proper divendres 9 de juny el nostre col•laborador Movistar+ estrena la pel•lícula Eat Local, una cinta inèdita a Espanya que segur que farà les delícies dels amants del cinema de terror marinat amb una bona dosi d’acció i comedia que ret homenatge als films de sèrie B.

Es tracta de l’òpera prima de Jason Flemyng, conegut actor britànic que podem veure a títols com ara Lock & Stock, Snatch, La lliga dels homes extra-ordinaris o X-Men: Primera Generació. El guió va signat per Danny King i hi trobem noms com el del debutant Billy Cook, Eve Myles (Victoria), Freema Agyeman (Doctor Who) o Charlie Cox (la sèrie Daredevil) entre d’altres.

Eat Local tindrà les següents 6 projeccions en diversos canals de la plataforma que podeu consultar en el següent enllaç.

 

SINÒPSI

 

A una apartada casa de la campinya anglesa, es vol celebrar la primera reunió en 50 anys de tots els vampirs del país. També hi arriba en Sebastian guiat per Vanessa, una seductora dona madura amb qui pretén passar una nit de passió inoblidable. L’inexpert jove de seguida descobrirà que l’estimulant vetllada acabarà com el rosari de l’aurora quan la seva acompanyant decideix presentar-li els seus amics.

Per en Sebastian, el comportament dels amics de Vanessa és força peculiar i no va errat; en quan els coneix es revelen com un grup de vampirs afamats i impacients per satisfer la seva set de sang.

A partir d’aquest moment, l’objectiu del protagonista serà la lluita per la supervivència dins de la casa.


 

TRÀILER DE EAT LOCAL

 

 

POSTER I GALERIA D’IMATGES

 

Eat local
 

Movistar+ estrena Eat Local

Actualitat |