Cortometrajes finalistas a los Premios TAC 2017

Avui, com a membres co-fundadors del TAC (assossiació Terror Arreu de Catalunya que agrupa festivals de cinema de Catalunya dedicats al gènere de terror), volem fer-nos ressò de l’anunci realitzat ahir del seleccionats per l’associació al al Cryptshow Festival dels 5 curtmetratges finalistes als Premis TAC 2017.

 
 
Cryptshow Festival ha servit per conèixer els cinc curtmetratges finalistes als Premis TAC 2017. D’un total de 34 produccions catalanes que han participat en les seccions oficials dels diferents festivals membres del TAC, s’han seleccionat els finalistes que optaran als premis a millor curt, millor interpretació i millors efectes especials.
 
Amb aquests guardons es premien els millors curts de terror de producció catalana.
 
Són els següents:

 

NADA S.A. de Caye Casas

LEGADO de Joan-Pol Argenter

2037 d’Enric Pardo

SILENTE de Paco Ruiz

ASSHOLESS de Carles Hortolà

 
D’aquestes cinc produccions, un jurat de professionals del sector seran els encarregats de triar els guanyadors. Els responsables seran el director de cinema Marc Martínez, guanyador l’any 2016 del Premi TAC al millor curtmetratge per Caradecaballo; James J. Wilson, director manacorí de cinema de terror; José M. Rodríguez, editor, responsable del web Dioses y Monstruos i col·laborador de RNE-Ràdio4 i Scifiworld.
 
El nom dels guanyadors es donarà a conèixer el 28 d’octubre dins la programació del Cardoterror. La Federació d’Entitats Cinèfiles Terror Arreu de Catalunya està format a dia d’avui per 8 festivals: Festival de Cinema de Terror de Sabadell, Sant Cugat Fantàstic, Cryptshow Festival (Badalona), Fantosfreak (Cerdanyola del Vallés, B-Retina (Cornellà de Llobregat), Fangofest (Amposta), Cardoterror (Cardedeu) i Festival de Cine de Terror de Molins de Rei.
 
Us deixem per acabar amb la nota de premsa oficial:
 

Curtmetratges finalistes als Premis TAC 2017

Actualitat |