La gran novetat d’aquest 2017 és que el Festival estrena una segona seu; la Sala Gòtica.

Aquest espai històric i polivalent ens servirà per a projectar-hi sessions de pel•lícules i curts fora de concurs, retrospectives i serà també on es farà la primera edició dels Molins Horror Jocs, entre altres activitats. Per al Festival representa un nou repte i per als espectadors un nou espai, més integrat a la vila, on poder veure cinema de qualitat de franc, ja que totes les sessions seran gratuïtes.

La Gòtica és una de les dependències de l’antic Palau dels Requesens, manat construir per Galceran de Requesens i de Santacoloma a mitjans del segle XV i inscrit al Registre de Béns Culturals d’Interès Nacional de La Generalitat. Es tracta d’un espai que forma part dels equipaments de la vila per acollir actes institucionals i culturals que va ser rehabilitat al 2014 en un esforç conjunt entre l’Estat Espanyol, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Molins de Rei.

De cara a la presentació del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei 2017 que es realitzarà a mitjans de setembre concretarem alguns del títols i actes que ompliran la graella d’activitats d’aquesta nova seu. Aquesta segona ubicació s’afegeix a la nostra principal seu que com tots sabeu sempre ha estat, i segueix estant, situada al Teatre La Peni de Molins de Rei.

Sede alternativa TerrorMolins: La Gótica

Segona seu TerrorMolins: La Gòtica

Historia, Molins 2017 |