Dijous 16 de novembre, a les 10h i a les 12h (doble sessió), Conferència “Oficis del cinema” de l’Aula de Cinema de l’ESCAC al Teatre de La Peni.

Un any més, el Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Molins de Rei i la Biblioteca Pau Vila han organitzat, dins de la programació d’activitats adreçada als centres educatius, la conferència “Oficis del cinema” del projecte AULA de CINEMA.

AULA DE CINEMA és un projecte conjunt entre la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i l’Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), que vol difondre la cultura cinematogràfica entre els ciutadans, promoure el rol de les biblioteques públiques com a equipament cultural de proximitat que treballa per a l’accés universal a la cultura i donar visibilitat a les activitats de la Fundació ESCAC.

La conferència “Oficis del cinema”, impartida per un professor de l’ESCAC, pretén fomentar el gust del públic pel cinema i acostar-los el procés de creació d’una pel·lícula, tot oferint una visió general dels diferents professionals que intervenen en el rodatge.

L’activitat està programada pel dijous 16 de novembre al matí, en doble sessió (10-12h|12-14h) al Teatre de La Peni de Molins de Rei. L’activitat és gratuïta i té un aforament limitat. S’oferirà preferentment a l’alumnat de 4t d’ESO dels centres eductius de Molins de Rei i rodalies.

ESCAC: Conferència Oficis del cinema

Molins 2017 |