Enguany el 11è Concurs de Microrelats de Terror 2017 presenta com a novetat el “Premi Especial Instituts” adreçat a tot l’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat. El premi consistirà en una entrada per a les 12 Hores.

Concurso de Microrelatos de Terror 2017: Premio Especial InstitutosConcurso de Microrelatos de Terror 2017: Premio Especial Institutos

El Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Molins de Rei i la Biblioteca Pau Vila, convoquen el 11è Concurs de Microrelats de Terror – 2017, dedicat a relats que s’integrin dins el gènere de terror i gore, escrits en català i/o castellà.

Com a novetat, l’edició d’enguany incorpora un “Premi Especial Instituts” destinat a tot l’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat que hi vulgui participar.

L’objectiu d’aquest premi és potenciar el gaudi per la literatura del gènere de terror, fomentar la creació literària i la expressió escrita dels joves a través de la construcció de textos literaris breus (màxim de 333 paraules).

Aquesta categoria inclourà dos premis: el millor microrelat escrit en llengua catalana i el millor microrelat en llengua castellana. Els guanyadors obtindran una entrada per a les 12 Hores de Terror i un lot de productes del Festival.

El termini d’admissió dels treballs finalitzarà el diumenge 1 d’octubre de 2017, i s’hauran de fer arribar per correu electrònic, com a document de text adjunt, a la següent adreça: relats@molinsfilmfestival.com.
 
Podeu consultar les bases que regeixen aquest concurs al següent enllaç.

Concurs de Microrelats de Terror 2017: Premi Especial Instituts

Molins 2017 |