Hounds of love, de Ben Young

Títol original: Hounds of Love Hounds of Love web @houndsoflovefilm houndsoflovemovie Hounds of Love wikipedia Hounds of Love IMDB
Any: 2016
Duració: 108 min.
País: Australia
Director: Ben Young @benjyoung Benjyoung1 Ben Young IMDB
Guio: Ben Young
Música: Dan Luscombe @danielluscombe @danluscombeguy Dan Luscombe IMDB
Fotografia: Michael McDermot Michael McDermot IMDB
Montatge: Merlin Eden Merlin Eden IMDB
Vestuari: Terri Lamera Terri Lamera IMDB
Maquillatge: Kate Anderson Kate Anderson IMDB, Hayley Atherton Hayley Atherton IMDB
Efectes Visuals: Tony Bannan Tony Bannan IMDB, Matthew James Kerley Matthew James Kerley IMDB, Jaemie Manners Jaemie Manners IMDB
Producció: Melissa Kelly Melissa Kelly IMDB
Diseny de producció: Clayton Jauncey Clayton Jauncey IMDB
Productora: Factor 30 Films Factor 30 Films web
Distribució: Gunpowder & Sky Gunpowder & Sky web @GunpowderSky @gunpowder_sky gunpowdersky Gunpowder & Sky IMDB, UFO Distribution UFO Distribution web @UFODISTRIBUTION @ufo_distribution Ufo-Distribution UFO Distribution IMDB, ABMO Films ABMO Films web @abmofilms @abmofilms abmofilms ABMO Films IMDB, Label Distribution Label Distribution web @labeldist @labeldistribution labeldistribution Label Distribution IMDB
Intèrprets: Emma Booth @emmalovesluna, Ashleigh Cummings @ashleighlillian Ashleigh-Cummings, Stephen Curry, Susie Porter @susie_q_p, Damian de Montemas @com/de_mont70 @damiandemontemas, Harrison Gilbertson @HarrisonGilber @harrison.gilbertson/, Fletcher Humphrys, Steve Turner, Holly Jones, Michael Muntz, Marko Jovanovic, Liam Graham, Lisa Bennet, Eileen Colocott, Kingsley Judd

Sinopsis: El 1987 a Perth, Austraila, la Vicky Maloney ha estat segrestada per una parella de desequilibrats, en John i la Evelyn White. Segons veu la dinàmica de la relació, s’adona que li cal generar un conflicte entre tots dos si és que vol sobreviure.

Hounds of love, de Ben Young