Nascut a Viena, Austria, aquest actor, que ha estat reconegut per la crítica, va debutar a la gran pantalla als 15 anys com a protagonista de la pel·lícula de Michael Haneke Benny’s Video, premiada en diverses ocasions. Cinc anys més tard, va tornar a col·laborar amb Haneke en la també premiada Funny Games, que va estar nominada a la prestigiosa Palma d’Or de Cannes; aquest treball el va convertir en actor icònic de culte a tot el món.

Pianista de formació clàssica, el polifacètic artista va mudar-se a Berlín quan tenia 20 anys, on, a més de continuar al cinema, va treballar de músic, compositor i ajudant de direcció en diverses Òperes amb grans artistes com George Tabori, Werner Schröter, and Hans Gratzer.

Amb més de 30 aparicions a pel·lícules i a televisió, se’l pot veure en la premiada Your Name Is Justine de Franco Peña, a Angel Express i Bedways de RP Kahl, aquesta darrera va ser considerada film número 1 de 2010 per Der Spiegel i va estar molt ben valorada a la Berlinale. També apareix a 99euro-films, a SleepingSongs, i a Fetish del guanyador del prestigiós premi Student Film Makers, Soopum Sohn. Més recentment, se l’ha pogut veure a Life Guidance de Ruth Mader que es va estrenar a Competició a Venice Days de 2017.

Arno Frisch, jurat del Terrormolins 2017

Arno Frisch, jurat del Terrormolins 2017

Molins 2017 |